Yritysesittely


Satagroup Oy

Tarkastaa • Toimii • Tehostaa

Satagroup on joustavasti toimiva yritys, jonka pystyy vastaamaan teollisuuden kiinteistöhuollon ja tuotannon kunnossapidon tarpeisiin Länsi-Suomen alueella.

Satagroup Oy on perustamisvuodestaan 2007 kasvanut ja vakiintunut paikkansa toimialueensa suunnannäyttäjänä ja luotettavana kumppanina.

Satagroup pystyy tarjoamaan teollisuuden ja kiinteistöalan asiakkailleen entistä laajemman palvelukokonaisuuden yhdellä kontaktoinnilla. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä palveluprosesseissa yhdistyvät vahva ammattilaisten käytännön osaaminen, tinkimätön toteutus sekä päällekkäisten kustannusten ja byrokratian minimointi.

Satagroupin toiminnan kulmakiviä ovat yrittäjyys, katkeamaton vastuuketju, moniosaajuus yhdistettynä paikallisuuteen, 24/7-tavoitettavuus, WTM-toiminnanohjausjärjestelmä, suorat hankintakanavat ja oma maahantuonti.

Satagroup lunastaa paikkansa alansa parhaimpien toimijoiden joukossa toimittamalla aina laatua ajallaan; asentamalla, huoltamalla, korjaamalla ja tarkastamalla ammattilaisen ottein sekä kehittämällä koko ajan toimintaansa muuttuvien asiakastarpeiden pohjalta.

Satagroup Oy koostuu joukkueesta, johon kuuluu lisäksi Door Team Oy, ja Pirkanmaan Nostoväline Oy.

Door-Team Oy

Door-Team joka tarjoaa ratkaisun erilaisiin ovi-, portti- ja aitajärjestelmiin. Erikoisosaamiseen kuuluu tuotteiden automatisointi ja sähköistys, sekä alan tuotteiden ja varaosien maahantuonti.

Pitkäaikaisen tuotekehityksen ansiosta yritykseltä löytyy varma ratkaisu vaativampiinkin kohteisiin. Monipuolinen ovivalikoima tarjoaa vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen. Tuotteita valmistetaan myös mittatilaustyönä.

Pirkanmaan Nostoväline Oy

Pirkanmaan Nostoväline Oy on nostureita tarkastava ja huoltava yritys, joka tarjoaa sertifioidut teollisuusnosturitarkastukset ja huollot kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Pirkanmaan Nostoväline palvelee niin vuosittaisissa määräaikaistarkastuksissa kuin asiakkaalle räätälöidyissä huolto- ja kunnossapitotoimenpiteissä. Ammattitaidolla myös  teollisuuden koneasennukset.